Com funciona?

Inici

A l'inici podeu veure la ruta completa des de Llanà fins a Hondarribia.

Etapes

En aquest apartat podreu fer un recorregut per les etapes i podreu veure una breu cronica.

Registres

A la Llista de registres podeu veure dades com la latitud i longitud que composen la posició, també podeu veure la precisió del Gps, l'alada i la velocitat que el meu mòbil anirà enviant automaticament a la base de dades. Des de la llista de registres teniu dues opcions: Veure, Convertir i Eliminar.

L'opció Veure us mostrarà un mapa on veureu un marcador que mostra la posició que heu triat, si hi cliqueu a sobre veureu l'alçada i la velocitat en el moment del registre.

Dins d'aquest mapa també teniu l'opció de veure el registre anterior i següent representats per uns marcadors verds pels anteriors, i vermells pels posteriors. Aquests també són clicables i mostren l'alçada i la velocitat.

Amb l'opció Convertir podreu passar les coordenades decimals resultants dels registres de l'aplicació, a Graus Minuts i Segons o a Graus i Minuts i veure-les en un mapa..., també les podeu introduir manualment en qualsevol format.

L'opció Eliminar no està disponible per als visitants.

Comentaris

Espero que participeu al Xat i que deixeu qualsevol comentari que us vingui de gust.

Imatges

Aquí podreu veure les fotos que aniré penjant durant la ruta.

Coordenades

Tamb he volgut incloure un conversor de coordenades que us ajudarà a convertir qualsevol coordenada del tipus decimal, graus minuts, graus minuts segons, hi podeu accedir desde l'apartat registres clicant damunt de convertir i farà la conversió del registre que hagueu triat...

Visitas Total de Visites : 2893