Motivaci

Un dia vaig obrir el Wikiloc i vaig veure a la portada aquesta ruta d'algú que es fa anomenar Zinaztli després vaig visitar el seu Blog i vaig pensar, jo vull fer aixo!!.

I aqui estic, preparant-ho, i espero poder realitzar-ho al juliol del 2014.

La motivació d'aquesta web és d'una banda la seguretat ja que podré anar tranquil mentres el meu mòbil va transmetent la meva posició, i en cas d'accident si algú hem troba a faltar sabrà on buscar-me, també servirà per els que hem vulgueu seguir ho pogueu fer sense cap problema...

Tant l'aplicacio pel mòbil, la base de dades com la Web, les he creades jo mateix. Un dia hem va passar pel cap, i finalment ho he aconseguit.

Aqui podeu veure l'aplicació mòbil:

UpLoc

Suggeriments

Si trobeu que a la web li falta o li sobra alguna cosa, o bé creieu que es pot millorar algun aspecte, siusplau feu-m'ho saber, qualsevol comentari serà benvingut transpi2014@txusbc.com

Agraments

Vull aprofitar per agrair a la Judit l'ajuda per realitzar aquesta web i el compromís d'ajudar-me a preparar el viatge i dur-lo a terme. Tamb a l'Adri vull agrair-li el suport amb alguns aspectes del disseny dels marcadors, i a tots en general per aguantar des d'ara, fins que arribi el dia, que només parli d'això.

 

Visitas Total de Visites : 2878